Oferta dhe Sherbime

Cmimet e dhomave

Dhoma per 1 person , 30 Euro/Nata

Dhoma per 2 persona , 40 Euro/Nata

Dhoma per 3 persona , 45 Euro/Nata

Perfshire mengjezin dhe parkingun, pa pagese.

 

Oferta per dite qendrimi

Per 3 a me shume dite qendrimi ne hotelin tone, ju ofrojme 10% ulje

Per 5 a me shume dite qendrimi ne hotelin tone, ju ofrojme 15% ulje

 

Sherbime Ekstra

Ajer I kondicionuar

Sherbim Sekretarie

Tel. dhome

Tv + Internet falas

Mini Bar

Parking pa pagese

Sherbim 24 oreAdresa: Rr. Ali Bakiu, prane ish-Doganes
Tirane
E-mail: hotel_akropoli@hotmail.com
Tel:(+355) 68 20 34 202

Mundësuar nga ProTech
Hotel Akropoli © 2017